• 73
    çok saçma bir teklif. galatasaray bir spor kulübüdür. her takım sporunda var olmalıdır. yapılması gereken şey şu. yönetimde mutlaka her branş ile ilgilenecek farklı isimler ve görev tanımı olmalıdır.

    futbol ile ilgilenecek isim bellidir. başkan kulübün lokomotif branşı ile ilgilenir. basketbol ile ilgilenecek yönetici mesela. kadın, erkek ve tekerlekli basketbol takımları ile ilgilenir. sponsorluklar olsun, transferler olsun, her şey ile o kişi ilgilenir. maçlarda o olur tribünde. açıklamaları maçtan sonra o yapar. sadece başkana hesap verir. böylece daha cazip hale gelir bu branşla ilgilenmek. her branş için de aynısı geçerli. voleybol, hentbol, espor ve diğer takım branşları için tek tek farklı yöneticiler olmalıdır. örneğin basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi gibi.

    bireysel sporlar için ise soğuk durumdayım. baba gündüz'ün lafını herkes bilir. galatasaray bir his takımıdır der efsanemiz. takım olarak hareket etmenin öneminden bahseder. bireysel sporlarda bu heyecanı yaşamak ve takım olmak zor. kulüpten çok kişiler ön plana çıkıyor. mesela mete gazoz'u hepimiz biliriz ama kaç kişi hangi kulüpte yarıştığını bilir ki? o yüzden bireysel branşlar kapatılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın