resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3456
    performansı her geçen gün yükseliyor. hangi savunmacıyla eşleşirse eşleşsin hava toplarının genel hakimi kendisi oluyor. aynı zamanda indirdiği toplarla servis de yapabiliyor. bonservisinin alınması ve özel hayatına daha da dikkat etmeye başlaması sebebiyle hırs ve motivasyonu da artmış durumda. bunlar gayet güzel.

    şu anda iki önemli eksiği var. birincisi futbolu henüz bilmiyor. bu yüzden sürekli oynaması lazım. ikincisi de vuruş repertuarı oldukça kısıtlı durumda şu an için. aşağıya koyacağım linklerdeki vuruş stilleri momo'nun imza hareketleri. ilk linkteki ayak içi plasesiyle kadıköy galibiyetini getirmişti hatırlarsınız. ikinci linkteki vuruş tarzını da her maç deniyor. bağcıklarıyla topa vurmaya çalışıyor. ama bunun üzerine gitmesi gerekiyor. çünkü ceza sahası içinde toplara böyle asılamazsın. daha akıllıca vuruşlar yapmak gerekiyor. necati ile birlikte mi çalışır yoksa bireysel bir antrenör mü tutar mısır'daki gibi orasını bilemiyorum ama acilen bu konunun üzerine gitmesi lazım.

    https://www.instagram.com/...utm_medium=copy_link

    https://www.instagram.com/...utm_medium=copy_link

    edit: https://www.instagram.com/...utm_medium=copy_link bu linkteki gol de yine kadıköy deplasmanı gölünün hemen hemen aynısı. hiçbir başarı tesadüf değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın