• 44507
    “dünyanın kulüpler bazında en üst seviyedeki kupasını müzemize getirdik. bir kez daha kazanmıştık bu ikincisi oldu. bize destek olan başta başkanımız burak elmas’a ve yönetim kurulu üyelerimize, galatasaray spor kulübü’nün tüm çalışanlarına müteşekkiriz. bu bir ekip işi, aile işi. biz bir aileyiz. bunun sonucunda da başarıları getirdik. sporcularımız gerçekten çok çalıştılar, çok emek verdiler ama karşılığını da bu kupayla aldılar. hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

    şube menajeri semih yılmaz

    “çok mutluyuz. tekrar kulübümüze, camiamıza, ülkemize bu önemli şampiyonada avrupa şampiyonluk kupasını getirdiğimiz için judo branşı adına çok mutluyum. kızlarımız bunu ilk kez gerçekleştirmiyor. toplamda dokuzuncu avrupa kupamız. ikinci avrupa şampiyonluğumuz. bunu istikrarlı, düzenli bir ekip çalışması olarak görüyorum. gerçekten 365 gün bir emeği var bu çalışmada. tüm kulübümüze armağan olsun. başkanımız, yönetim kurulu ve çalışanlar her zaman bir ekiptik. bunun enerjisini de arkamızda hissettik. sporcularımız orada gereken mücadeleyi sonuna kadar verdiler. biz şampiyonluk için gidiyoruz diye söylemiştim. çok şükür bunu gerçekleştirdik. bu başarıları devam ettirmek istiyoruz. buralardan inmemek için şampiyon unvanıyla devam etmek için var gücümüzle bunun mücadelesini vereceğiz. 2024 paris olimpiyatları puan elemeleri başlayacak. ben milli takım antrenörüyüm, sporcularımızın hepsi de milli takım sporcusu. en son tokyo olimpiyatları’na gülkader şentürk ile birlikte katılmıştık. 2024 için kulübümüzden en az 4 sporcu olarak görüyorum. bunun hazırlıklarına başlıyoruz. mart ayından sonra da süper lig takvimimiz yayınlanacak. aralık ayı başında yine avrupa şampiyonası finaline gideceğiz. tempomuz ve çalışmalarımız yoğun. hep başardık umarım aynılarını tekrar gerçekleştiririz. takımımıza güvenim tam.”

    antrenör ercan çakıroğlu

    “hazırlanarak gitmiştik. pandemi dönemi bizi çok fazla etkilemişti. bunlara rağmen takım olarak moral, motivasyon olarak kendimizi yüksek düzeyde tuttuk ve yapmamız gerekeni yaptık ve şampiyon olduk. bu yüzden çok gururluyuz.”

    judocu ebru şahin

    paris'te düzenlenen avrupa şampiyonlar ligi'nde avrupa şampiyonu olan galatasaray kadın judo takımı'nın ali sami yen spor kompleksi nef stadyumu’na gelerek başkan burak elmas’ı ziyareti sonrası gerçekleşen konuşmalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın