resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 36
    mali şartlarda marcao'yu yedekleyebilecek tek türk futbolcu. yedek stopere yabancı koyma özgürlüğümüz varsa bu bence kesinlikle sol stoper olmalı ama elimizde sağ stoper için geçen sezon donk-luyindama vardı, bu sezon ise nelsson-luyindama var. marcao'nun ceza sürecinde sol ayaklı stopere ne kadar muhtaç olduğumuzu gördük. ben olsam zaten az olan yabancı hakkımı stopere değil diğer mevkilere kullanırdım. ayrıca bu arkadaş bana göre alpaslan öztürk'den daha iyi bir oyuncu maalesef. özetle; yabancı planlamamız ve marcao'nun transfer durumu ne olursa olsun kadromuzda görmek fena olmaz. yabancı as stopere 7 milyon euro, yine yabancı yedek stopere 8 milyon euro ödeyip kısıtlama yüzünden orta sahaya, forvete yerli adam aramakla bu iş olmaz.

    edit: çok değerli olmasa da bilgi amaçlı istatistik paylaşmak istiyorum. sevdiğim veya sevmeyi denediğim galatasaray hücumcularının ve konyaspor stoperi abdülkerim'in skor katkılarına göz attım.

    stoper abdülkerim bu sezon 17 maç/1484 dakika/3 gol & 4 asist

    cicaldau 21 maç/1711 dakika/4 gol & 2 asist
    morutan 20 maç/1053 dakika/3 gol & 3 asist
    kerem 30 maç/2204 dakika/6 gol & 5 asist
    mohamed 27 maç/928 dakika/5 gol & 1 asist
    diagne 23 maç/1112 dakika/4 gol & 2 asist

    "sence konu istatistik mi?", "bize gelse bu istatistiği yapabileceğini mi sanıyorsun?", "böyle kıyas mı olur?" gibi mesajları şimdiden görüyor gibiyim ama kıyas değil istatistik paylaşıyorum. en son ne zaman bir galatasaray savunmacısının böyle skor katkısı olduğunu paylaşan olursa da kendisiyle o oyuncu ile bu arkadaş arasında seve seve kıyaslama yapabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın