• 15014
    içerisinde ciddi ciddi galatasaray kadrosunun kaliteli olduğuna inanan yazarlarımızın çoğunlukta olduğu sözlük.

    bu tavrı iki nedenden ötürü yapıyor olabilirsiniz, birincisi kadroda sorun yok, fatih terim oynatamıyor, fatih terim'in ve ekibinin değişmesi lazım diyor olabilirsiniz. bunu anlarım ve hak veririm çünkü ben de fatih terim'in oynattığı futbola inancımı yitireli çok oldu. kadroyu eleştirmeyip en başta fatih terim'i eleştirmek gibi bir siyaset güdüyor olabilirsiniz. mantıklı.

    ikinci ve en anlayamadığım kesim ise kadroyu kendileri burak elmas ve fatih terim ile beş çayında buluşup kurmuş gibi, kadroya inanan ve kadronun gerçekten kaliteli olduğuna inanan kesimdir. gerçekten bu kesimin varlığı galatasaray'ın büyüklüğü önündeki tehdit haline geldi. şu galatasaray orta sahasını bu taraftara reva görenler hem sözlüğün hem de galatasaray taraftarını geldiği nokta açısından umut kırıcı. şu orta sahayı galatasaray'a yakıştırabilmeniz için hayatınız boyunca ayağınızın topa hiç değmemiş olması gerekiyor. hayatınızda halı saha maçı dahi yapmadınız mı ya?

    sonuç olarak sözlükte az bile yangın yapılıyor. az bile eleştiriliyor bazı şeyler. vefasızlıkla da alakası yok. çok bile vefa gösteriyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın