resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2870
    galatasarayın futbolcusu olacak yeteneğe ve seviyeye sahip olmaktan fersah fersah uzak, vasatın çok altında futbolcudur. berbat geçen sezonda takıma ait tek olumlu şeyin iyi defans yapmak ve poziyon vermemek olduğu takımımızda dakika aldığı her an bulunduğu kanat otoban oluyor. bu kadar savunma yapmayı bilmeyen adamın hücumda iyi işler yapması, her maç gol asist katkısı yapması lazım ki bu zaafiyetleri tolere etsin, fakat o taraf da ayrı bir rezalet. diyorum bazen sabri sarıoğluna biz zamanında çok haksızlık yaptık, yaptık ki bu adam bize ceza olarak gönderildi.

    18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçında pva gerçekten çok yanlış kararlar veriyordu herzamanki gibi fakat pva oyunda olduğu sürece pozisyon vermedik başakşehire adam akıllı en azından takım savunması iyiydi. pva çıktı bu ömer denilen topçu girdi kevgire döndü o kanat kuzey marmara otobanı gibi 3 şeritli kaymak gibi kanat. bu kadar defans yapmayı bilmeyen, bu kadar savruk ve yeteneksiz bir bek olabileceğini sanmıyorum bu seviyelerde.

    21 aralık 2021 adana demirspor galatasaray maçına çok iyi başladık uzun zaman sonra baskılı bir oyun oynadık ama bu arkadaş daha maçın başında içeri keseceği yerde saçma sapan bir şut ile kalecinin üstüne abanarak birgolümüzü yedi, daha sonra yine içeride bomboş kereme pas atıp yuvarlayacağı yerde kör bir orta kesip pozisyonu yine hiç etti. diyorum ya bunları yapabilse en azından savunmadaki saçmalıklarına katlanılır ama orası da facia. daha ilk yarıda arkasına 3-4 kez adam kaçırdı bunların 2 si ofsayt olmasa golü ilk yarıdan yedirecekti, ikinci yarı kaldığı yerden devam edip 2 tane gol yedirdi. hele yediğimiz ilk golde kendinden 3 kat hızlı topa koşarak yetişeceğini sanması ve yunusu kaçırması kadar güldüğüm ve sinirlendiğim acemice hata uzun zamandır hatırlamıyorum.

    bu ömer denilen adamın futbol ile alakası yokken 4 senedir galatasaray forması giymesi hatta ve hatta kaptan çıkması kadar büyük bir skandal olamaz. takımdaki arkadaşlığı sağlıyorsa menajer olabilir, birkaç dil bildiği için iletişime yardımcı oluyorsa mert çetinin yanında yardımcı çevirmen olabilir, çok komikse stand up falan yapabilir. galatasarayda ne sol bek, ne orta saha, ne sol kanat, yedek kulübesi dahi hiç bir şekilde forma giymemesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın