• 424
    kendisi iki sebepten ötürü başkan olamadı.

    1) fatih terimle çalışmaya sıcak bakmıyordu. bunu başlarda söylemleri ile belli ediyordu ama seçim yaklaştıkça, görüşme yapacağız mesajı verdi. halbuki fatih terim'in sözleşmesi bitmişti. galatasaray teknik direktörü değildi kağıt üzerinde. formalite icabı dahi olsa görüşmek zorunda değildi. keşke aklındaki hoca adayını ve planı net olarak önümüze koyabilseydi. 2021-22 sezonu galatasaray için epey erken başladı, hoca meselesi ile kaybedecek tek bir günümüz bile yoktu. bu konu, burak elmas'ı bir adım öne çıkardı.

    2) memlekette başka bir adam kalmamış gibi, futbol aklı olarak cenk ergün'ü belirlemesi. kendisi, dursun özbek döneminde verilen kontratlar nedeniyle hala eleştirilen bir isim. galatasaray lisesi mezunu olması dışında, nasıl bir meziyeti ve rolü vardı da bu görev için düşünüldü kimse anlamadı. yine teknik direktör meselesinde olduğu gibi, daha kabul gören ve kendisini ispatlamış bir isimi sunabilirdi.

    özetle: burak elmas yönetimi kötü gittiği için gündem oluyor ama kendisi de pek bir şey sunmuyordu başkan adayı olarak. tıpkı galatasaray'ın son 20 senesindeki diğer başkan ve başkan adayları gibi. belki bir tek ünal aysal istisnası (o da tartışılıyor taraftarlar arasında) dışında tek bir başkan kabul görmedi bu camiada. er yada geç problem yaşadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın