• 75
    diyarbakırspor taraftarının ve sözde ezilmişlerin gerçek yüzünü gösteren maçtır. bunu siyasetten ayrırarak yazıyorum. bursa taraftarı iki slogan attı diye, o sahada kan çıkmasını sağlamak hayvanlıktır.

    unutmayın 2001'de kadıköy'de kafamıza yediğimiz sidik torbalarını. aynısını bize yakışır mı dostlar? böyle oldu diye gidip 20007'de bunları pet şişe yağmuruna tuttuk. elimize ne geçti? koca bir hiç.

    bir taraf holiganizm yaptı diye diğer tarafın rövanş maçında bunu yapması tezatlık değil midir? aynısını 28 mart'ta biz yapsak hoş olur mu?

    her şeyin ötesinde futbolun içine siyaset sokan bursaspor ve diyarbakırspor taraftarının allah belasını versin. ülkemi bu hale getiren koca göbekli yöneticilerin ayrıca belasını versin.

    ama diyarbakırspor taraftarı değil midir istiklal marşı'nı yuhlayan? daha diyarbakır diyemiyor adamlar. diyarbekir ne? bu taraftar grubunun büyük bir çoğunluğuna terörist damgası yapıştırmak yanlış olsa da her maç başında istiklal marşını yuhalamak ne demektir? bursa seyircisi yaptığı tezahuratların haklılığını çıkarmazmı. boktan bezleri yüzlerine bağlayıp, insanları taşlamak nedir? dağdaki adamdan ne farkın kalır? isterse diyarbakır seyircisi komple galatasaraylı olsun. ama bu ülkenin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. ister faşist deyin, ister başka bir şey. diyarbakır bu ligi haketmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın