resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 768
    son günlerde ekşisözlük'te banu yelkovan başlığında bol bol kendisinin savunulduğu ve banu yelkovan'ın eleştirildiğini hatta ötesine gidilip bir bayan olduğu unutulup küfür ima eden entryler girildiğini görmüşsünüzdür. görmediyseniz de ben gördüm. dedim ki hacı bu (bkz: rıdvan dilmen) neymiş ya?

    papazın çayırı adlı blogda bir "rıdvan denemesi" bir de "banu yelkovan eleştirisi" diye iki yazı var. ne çok müridi varmış bu rıdvan'ın. kendisine olup olmadığı belli olmayan "olsana ya barcelona'ya teknik direktör olsana." cümlesi birilerinin çok ağrına gitmiş olacak ki her yerde savunuyorlar rıdvan'ı. ha bir de işin garip yanı banu yelkovan'ı fanatik, hem desofistikesinden, ilan etmekle kalmayıp "futboldan ne anlar kadın kısmısı" kıvamına çekiyorlar olayı, komikleştiler iyice anlayacağınız. dur asıl bomba olanı da sözde sezon başından itibarenrıdvan dilmen'e karşı yürütülen bir karalama kampanyası olduğunu iddaa etmeleri.* aklıma şu başlık geldi:

    (bkz: rıdvan'ı bitirecektim)

    bu fenerbahçe taraftarını gerçekten anlamak güç, kendisiyle çelişen bir adamdan 2 adet quote-alıntı- yaptığınızda dediklerinizi paradigmatik bir senaryo olarak göstermeye çalışıyorlar, komikler, ezikler.

    işin komiği her yerde bunlar gibilerinden olanlara rastlamaktan çok sıkıldım. insanı futboldan soğutan birşey varsa o kesinlikle fenerbahçe taraftarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın