resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1921
    galatasaray spor kulübü başkanı. göreve geldiğinden bu yana bana göre doğru adımlar atıyordu. 3yıllık planlama hedefi, transfer hamleleri, olumlu mesajlar, diğer kulüplerle iş birliği sağlanması, galatasaray ve futbolcularının hakkını savunmak gibi doğru yaptıkları işler vardı.

    ne olduysa fenerbahçe maçı*ndan sonra oldu. o maçtan hemen sonra başkan elmas kameralar karşısına geçti; ceza verilen fatih hocayı savundu, galatasaray'ın haklarını koruyacağını ve diğer kulüp başkanları ile bir araya gelerek tff'ye gitme planı yapacağını söyledi.

    başkan elmas diğer kulüp başkanları ile görüştü destek bulamadı, sonra kendisi federasyona gitti ve yönetimi için çöküş sürecini orada başlatmış oldu.

    burak elmasın orada neden geri adım attığını hepimiz tahmin ediyoruz aslında. elmas dışında bir başka isim başkan olsa durum değişecek miydi? bundan kaçımız eminiz?

    bundan sonra burak elmas yönetimi toparlayabilir mi? zor, ama toparlaması lazım. faruk süren'in yanında diğer önemli kişilerin de desteğini alması lazım.
    seçimler sonrası hep denir ya seçilmiş başkana destek olacağız diye camianın da bunu göstermesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın