resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3981
    şu an taraftar nezdinde en çok sevilen futbolcu olduğundan 18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçında yaptığı hata görmezden gelinmiştir ancak yenilen gol tamamen kendisine yazar. benzer hatayı muslera, yedlin ya da taylan gibi futbolcular yapsaydı nasıl eleştiri yağmuruna tutulurdu, tahmin bile edemiyorum.

    burada maksadım marcao'nun neden yerden yere vurulmadığını sorgulamak ya da kendisine yapılan pozitif ayrımcılığı ortaya çıkarmak değil. nasıl ki geçtiğimiz sezon bu statüde taylan varsa ya da bundan iki sene evveline kadar muslera varsa şimdi de marcao var. çok değil marcao da iki maç üst üste benzer hataları yapsın hemen işler değişir.

    galatasaray'daki başarısızlığın ya da sürdürülebilir başarı olmamasının en büyük nedeni burada yatıyor. taraftarda daha doğrusu ülke insanında sabır, plan, program kültürü yok. her şeyi anlık yaşamaya çalışıyoruz ve istediklerimiz anında olsun istiyoruz. şimdiden buraya yazıyorum üç yıllık planlama falan da hikaye; ne başkan ne teknik direktör bu şartlar altında üç yıl falan kulüpte kalamaz hatta sezon sonunu görmeleri bile çok zor. haliyle yeni gelecek başkan ve hoca da farklı plan yapacak, farklo tasarruflarda bulunacak; olan yine galatasaray'a olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın