resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3980
    18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçında golde pozisyon hatası yaptığını düşündüğüm futbolcumuz. oradan sonra toparlaması zor oldu çünkü bir tık daha sert müdahale yapsa penaltı yaptıracaktı, döndürmedi, ama kalede kova olduğu için üzerine gelen topu içeri aldı. yapacak bir şey yok.

    onun dışında maçta şahane oynadığını düşünüyorum. ligin fiziksel olarak en yıpratıcı futbolcusu okaka'ya karşı fizik olarak asla ezilmedi. üstüne çok sert ve yerinde müdahalelerle sindirilemedi. okaka ile yan yana geldiğinde fark ediyorsunuz, okaka'nın gövde bizim stoperlerin 2 katı. çok geniş ve kalıplı bir adam. onun dışında okaka'nın faul beklediği pozisyonda gülmesi, rakibin üzerine oynaması bizim lig için en iyi şeylerden biri. özellikle iç sahada. bu işin üstadı felipe melo'dur. melo'nun en büyük farkı ise asla kontrolünü kaybetmiyor. rakip sinirden kuduruyordu. marcao yer yer kontrolünü kaybediyor. oralarda başakşehir maçındaki gibi gülerek, daha sakin olarak devam ederse mental olarak da rakibine büyük üstünlük kurabilir.

    ben ligde karşı karşıya gelindiğinde korkulan bir stoper istiyorum. marcao yavaş yavaş o kategoriye giriyor. kerem ile kavgası çok büyük skandal olmasına rağmen rakip için de korkutucu bir durum. çünkü dikleştiğin adam seni dövebilir ve bundan asla çekinmez. o da rakibe bir tık geri adım attırabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın