• 72
    hacettepe nin bize hediye ettiği maç.gerçekten derslerine çok iyi çalışmış bi hacettepe gördüm. ilk yarım saatte bizden çok gol pozisyonları var hatta attıkları bir de gol var. sanırım aşırı hevesinin kurbanı oldu biraz da hacettepe. 11 kişiyle maça devam etseler puan almamız bile zor gözüküyordu. benim en çok şaşırdığım ve takdir etiğim olay ise 9 kişi kaldıklarında bile 4 kişi ile bizim sahamızda baskı kurmlaları ve bize düzgün atak şansı vermemeleri..zaten bikaç tane tehlikeli atak girişimimiz ümit karan ın ayaklarında soldu gitti.bundan sonraki maçlarında da bu cesur oyunla bulundukları aşağı sıralardan yukarıya tırmanmaları süpriz olmaz.

    gelelim galatasarayımıza. ilk yarıda servet ve meira nın tel tel döküldüğünü gördüm bunun yanında kewell da oyunda pek varlık gösteremedi. santcis in gününde olması 1-0 dan sonra farkın açılmasını önledi diyebiliriz. zaten ilk kırmızı karttan sonra oyunu dengeye sokabildik. bana kalsa kırmızı karttan hemen sonra ümit karan ı almalıydı skibbe ama ilk yarının bitmesini bekledi. ümit karan kesinlikle kulübe oyuncusu değil. adam resmen çürüyor kulübede . galtasarayımızın tez iki forvetle sahaya çıkması lazım. bu ümit karan ın bahtsızlığı bi şekilde son bulmalı. yıllarca hakan şükür ün necati nin arkasında kaldı. tam bu sene sıra ona gelecekti ki bu sefer de tek forvet sistem kurbanı oldu. türkiye ligindeki sayılı son vuruş adamlarından birini harcıyoruz resmen. attığımız gollerden ilki kaleci hatası zaten. ikinci penaltı. üçünüsü yine ümit in şutunda seken topu tamamlayış vardı. aslında baros un attığı bir ve üçüncü goller onun takipciliğinin ne kadar iyi olduğunu gösterdi bize fakat ben dün akşamki oyunumuzdan hiç zevk almadım. hele barış - emre güngör değişikliğiyle sikibbe ne yapmak istedi onu da anlamış değilim. bence aydın ı sağ kanada alsa farkı arttırabilirdik daha önemlisi daha iyi oyun oynayabilir iki kişi eksik kalan hacettepe karşısında bol pozisyon bulabilirdik.ama emre güngör ü aldıktan sonra kendi sahamızdan doğru dürüst çıkamadık bile dokuz kişilik hacettepe dört kişiyle bizim yarı alanımızda pres yaptı buna boyun eğdik resmen. hergeçengün takım rayına oturacağına daha fazla saçmalar oldu bunu aklım almıyor.

    hakem bence oldukça iyi maç yönetti ta ki yanlış kişiyi oyundan atana kadar. bu arada maçtan sonra erdoğan arıca neden lincoln ün üstüne yürüdü sebebini bilen varsa bir mesaj kadar yakınım size.

    edit : gs ye teşekkür ederim. ortasahayı geçerken topu 5-6 kere sektirdi diye sinirlenmiş. bi de apış arası attı lincoln maç esnasında bi hacettepeliye acaba o hareketi nasıl sindirebildi erdoğan hoca diye merak ettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın