resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1880
    bu sezon iyi oynasak bile federasyonun başındaki çete şampiyonluğu zaten bize yedirmezdi. kaldı ki 2022'den itibaren lig şampiyonunun şampiyonlar ligi önelemesini geçmesi hemen hemen hayal oldu. dolayısıyla şampiyon olsak da uefa'ya gidecektik, türkiye kupası'nı alırsak da uefa'dayız. uefa'da da iyi gidiyoruz, umarım biraz daha ilerleriz. bu açıdan fatih hocayla sezon sonuna kadar devam etmesi en doğrusu olur fakat allah rızası için şu arda'yı def etsin takımdan. 18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçı için ekran karşısına geçiyorum, aleyhimize hakem hatası oldukça aklıma arda'nın "göksel başkanım emre kardeşim rıdvan dilmen abim" sözleri, sırıtan suratı, 2018'de biz şampiyon olmayalım diye emre abisiyle beraber canla başla çaba harcaması geliyor.

    sonra dünya üzerinde bizim kadar enayi bir kulüp var mıdır, hükümet galatasaray'ı dilim dilim doğrarken hükümetin adamı olduğunu herkesin bildiği, bütün memleketin gözünün içine baka baka camiasına böyle ihanet eden bir adama tekrar kucak açıp ona ekmek yediren bir keriz camia var mıdır diye düşüncelere dalıyorum. vallahi tansiyonum çıkıyor, yumruklarımı sıkıyorum. hükümet&federasyon ilişkisine dair iki üç ilişki ağı ifşa etse memleketi temelinden sarsacak, yeni bir sedat peker dalgası yaratacak olan bir adamın kendi çıkarlarına halel gelmesin diye susması ve bu ihanetine rağmen galatasaray'dan maaş alıyor olması "galatasaraylıyım" diyenlerin nasıl kanına dokunmuyor, hayret içerisinde kalıyorum.

    dilim dilim doğranan, anadolu takımı gibi orta sıralara demir atan, habire hakem hatası konuştuğu halde hiçbir şeyi değiştiremeyen biçare bir galatasaray görmek istemiyorum. değişime bir yerden başlamak lazım, federasyona gücümüz yetmiyorsa arda'yla başlayalım. en azından herkesin safı belli olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın