• 3019
    maçlarını izlerken müthiş bir keyif alıyorum. çünkü ne azıcık tempo yaparlarsa rakipten bir oyuncu hemen sahaya sedye sokturuyor, ne şok pres yaptıklarında topu kaptıran rakip 30 taklayla faul almaya çalışıyor ne de hakemler rakiplerinin en güçlü bölgesi neresiyse orada oynayan oyuncularına ilk 10 dk içinde komik bir sarı kart gösteriyor. bununla bilrikte kendilerinin kollandığını kesinlikle düşünmüyorum. trabzon bu maçta kollandı diyebileceğim 3 tane maç çekip de çıkartamam. ama keşke herkesin maçını trabzonspor maçları gibi oynansa. ceza sahamıza her girdiklerinde penaltı almaya çalışan, her top kaptığımıza yerde taklalar atan ve her tempoyu yükseltmeye başladığımızda yalandan 2 dk yerde yatan rakiplerden de buna prim veren hakemlerden de tiksindim artık.

    bu arada bu takımın ligin zirvesinde yalnız olması ciddi bir komedi. çünkü üst sıralardaki takımlar arasında en çok pozisyon veren takım. uğurcan faktörü mü şans mı yanlarında bilmiyorum ama bu konuda ballılar. hücumda da ürettikleri xg den 5 gol fazla atmışlar. savunmada da ürettirdikleri xg den 5 gol az yemişlerdir eminim. bu bence bir takım için en önemli şampiyonluk alameti. bu ligde her zaman yakaladığı pozisyonların kıymetini bilen, yeri geldi mi pozisyona dahi giremeden gol atabilen takımlar şampiyon oldu çünkü.

    2021-2022 sezonunu muhtemelen şampiyon bitirecekler ve büyük övgüler alacaklar. bizim ise daha az pozisyon verip daha çok pozisyona girmemize rağmen rezilleri oynadığımız söylenilecek. atanları ve tutanları bizden fersah fersah iyi o kesin de hani öyle çok da süper top oynadıklarını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın