resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 937
    fatih öztürk'ün ve ismail çipe'nin galatasaray'ın 2. ve 3. kaleci rotasyonu olduğu yerde 1. kaleci olması gereken isimdir.

    ha diyeceksiniz ki "olur mu?". valla ben de eksikleri olduğunu düşünüyorum ancak şu anda alabileceğimiz x bir yerli kaleci (uğurcan olmadığı sürece) daha fazla eksiğe sahiptir.

    giresunspor'a gerekirse hem fatih öztürk hem ismail çipe verilsin, yeter ki okan geri dönsün. kendisi ve berk balaban nando dönene kadar götürürler, nando da dönünce (dönerse) sezon bittikten sonra sözleşmesi bitene kadar bir yandan bu iki kalecinin antrenörlüğünü üstlenip bir yandan da rotasyonda dursun ve okan devam etsin. berk balaban da okan'ın arkasında beklesin, ayrıca nando da halen elimizde olur.

    okan henüz 26 yaşında arkadaşlar. eğer ki bu iş tutarsa (ki tutabilir) yaklaşık 10 sene kaleci problemimizi çözer ve bu süre bizim artık kaleci yetiştirmeye de başlamamız için elzem bir süre. gönül isterdi tabii ki bugünler öngörülsün ve fernando muslera devam ederken yabancı sınırı garabeti yokken ve euro dolar makul seviyelerdeyken güney amerika'dan 1-2 potansiyeli iyi kaleci alıp değerlendirelim ve bugün kafamız rahat etsin ama şu anda mümkün değil.

    hem giderek artan bir sınır, hem hazırlıksız ve panik yapacak olmamız, hem de kurların (daha doğrusu bizim paramızın) durumu ile en mantıklı seçenek budur. ki günümüz ekonomik durumunda bir spor kulübünün en büyük başarısı hayatta kalmayı başarabilmek olmalıdır.

    keşke olsaydı da doğan alemdar gelebilseydi mesela, bak bu da bir alternatif. ya da uğurcan yeni yeni duyulurken ve onur kıvrak trabzon'da kaleyi korurken uğurcan'ı alabilseydik ama yok. böyle bir planlama yapmadık, o dönem planlama okan üzerinden yapıldı çünkü genç ve potansiyelli bir kaleciydi.

    yani bugün gidip alıştığımız standartta bir yabancı kaleci almamız demek önümüzdeki sezon yabancı sınırı ile daha fazla uğraşmamız, ekonomiyi öngöremediğimiz için belki kulübün borcunu tl bazında ciddi olarak arttırmamız ve maaş skalamızı daha yukarıya çekmek demek. ben bu işe karşıyım.

    giresunspor bir şekilde ikna edilip okan kocuk yeniden gelmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın