resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3681
    bir kenara çekilip ailesi ve çocuklari ile mutlu bir hayat geçirmesi yerine gereksiz i$lere bula$an ve hala kendisinde medet umulan kaleci eskisi. içinde devamli bir galatasaray dü$manligi vardi ancak muslera ile olan ili$kisini devamli takdir ettim. ha burada aslan payi tabii ki muslera'ya ait ancak ne olursa olsun, iyi olana devamli bir saygisi vardi.

    tabii ki beni ve benim gibi dü$ünenleri göt etmesi kendisi adina güzel olur ancak $ahsen kendisinde hocalik yapacak cevheri görmüyorum. kaleci antrenörlügü evet ama takim çali$tirmak, no! no, no, no (ingiliz aksani ile).

    siraca sebeplerine gelince. sonra götten uyduruyo demesinler:

    - kaba, kavgaci, üslubu, diksiyonu kuvvetli degil, dolayisi ile sosyal ili$kileri zayif. empati gerektiren bir meslekt ir$a etmek istiyorsa, bu konuda kendisine geli$tirmesi gerekiyor.
    - teknik taktik bilgi. son 5 yilini avrupanin kalburüstü bir takiminda geçirse idi, okay diyebilirdim. hani yanina böyle koçluk egitimleri, hocalik diplomasi falan serpi$tirse idi falan. ama referans $ikeci fenerbahçe oluca, burada da koca bir sifir çekiyor volkan karde$imiz. egitim, geli$im, 0!

    hal böyle iken kameralara 2-3 maç artis artis görüntü vermek di$inda sezon sonunu bile görebilecegini sanmiyorum. t.d.'lük hususunda maalesef büyük eksikleri var. ha, francesco farioli'den ne eksigi var? eksigi yok, belki fazlasi var ama kalecilik hocaliginda. t.d.'lük ba$ka meziyetler gerektiriyor ve volkan'in da burada daha yiyecegi çok firin ekmek var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın