resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1870
    (bkz: (bkz: #3189578)) entry'imde şöyle demiştim:

    "... burak elmas da vizyoner, öyle deniyor. peki bir eşref hamamcıoğlu'ndan ya da metin öztürk'ten daha vizyoner kılan ne onu? ben bunu bilmiyorum. kendisinin kazanmasını istiyordum çünkü listesi saygın isimlerden oluşuyor ama açıkçası kendisine dair büyük bir beklentim yok. başarılı olabilir, başarısız da olabilir; galatasaray'ın el libertador'u geliyor gibi sandık sandık oy beklenmesini, twitter'daki yanarlı dönerli paylaşımları, o kazansın diye dualar edilmesini yadırgadım sadece biraz."

    maalesef insanlar artık çok kolay yönlendiriliyor. fenerbahçeliler benzer bir durumu ali koç vakasında yaşadı. muhtemelen fenerbahçeli olsam o seçimde ben de ali koç'u desteklerdim çünkü karşısında aziz yıldırım vardı ama şu soruyu sorardım: "hangi vizyon?" o zaman ali koç da hiçbir şey anlatmadığı halde vizyoner diye anılmıştı. halbuki kaydadeğer hiçbir proje ortaya koymamış, sadece laf kalabalığı yapmıştı.

    seçim sürecinde taraftarı burak elmas etrafında kenetlemek, burak beyi galatasaray'ın kurtarıcısı olarak parlatmak için elinden geleni yapan kimi youtuber'lar bugün bunun meyvesini alıyor. burak bey ile deplasmanlarda takılıyor. ancak galatasaray taraftarı bir hayal kırıklığı ile daha karşı karşıya. halbuki biraz daha rasyonel davranmak gereğinden büyük hayal kırıklıklarının da önüne geçer.

    burak elmas yönetimi transfer sürecini ne kadar başarılı geçirdiyse kulübü savunmakta ve yönetimde birlik sağlamakta o kadar zaafiyet gösteriyor. ben büyük hayal kırıklığına uğramadım çünkü en baştan beri ortada büyük beklentilere girecek bir malzeme yoktu. sadece acı acı tebessüm ediyorum ve şunu soruyorum: bu kulüpte her gelen yönetim bir öncekini aratmaya daha ne kadar devam edecek?

    umarım burak bey ve yönetimi en kısa sürede kendilerini toparlarlar. yoksa bu gidişat iyi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın