• 31
    hiç bir iddaası kalmamış, 2021-22 sezonunun ilk 16 haftasında sadece taraftarına acı kaynağı olmuş olan takımımızın 15 aralık 2021 tarihini baz alırsak önünde oynayacağı ilk müsabaka.

    galatasaray futbol takımı mevcut taktiğiyle herhangi bir takıma oyun üstünlüğü kurması maalesef mümkün değil. savunma yaparak 38 maç planlanmamalıydı, üretemediğimiz fazlasıyla açık, rakibi boğamadığımız fazlasıyla açık.

    takım iyi olsa cumartesi maçı, 40 bin civarı taraftara oynanabilirdi bu maç ancak beklentilerimi de göz önüne alırsam en büyük hayal kırıklığım ve üzüntüm bu sezon için oldu maalesef. herhangi bir takıma karşı favori çıkamayacan bir takımı destekliyoruz hepimiz. üstüne üstlük fazlasıyla formda bir rakibe ve hocaya karşı oynayacağız. o hocanın bize, bizimde o hocaya karşı hislerimiz ortada. buram buram puan kaybı kokan bir maç, gerçi ligde yer alan herhangi bir takıma karşı oynayacağımız herhangi bir maça puan kaybı gözüyle bakıyorum.

    2022-23 sezonu için umut ediyorum, dua ediyorum ki garabet oyun sistemleri yerine efektif ve üretken bir oyun izletebilir bize takımımız. bu sezonu 2012-13 beşiktaş'ı gibi oluruz şeklinde düşünüyordum ancak onu bile olamamak harcanan paralar düşünüldüğünde ağır skandal, söyleyecek söz bulamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın