• 21
    istifa edeceklerini ümit etmek bir yana dursun aynı noktada olup yalnız olduğunu hissedenlere aslında “çok kalabalığız” mesajını verecek olan slogan.

    işin diğer tarafında ise bedava bilet ya da bilet parası bulamayan öğrenciler, asgari ücretliler ve bir yığın işsiz galatasaraylının stadyumdan eşlik edemeyeceği gerçeği var.

    sadece ropörtaj yapan muhabirlerin bile ceza aldığı bir ülkede, ailesinden başka önceliği olmayan insanların birlik olabilme ihtimalleri çok çok düşük olsa da genel grevden başka yapılabilecek tek şey aç karınlar ve bozuk psikolojilerle seçimi beklemek.

    olacak olan da bu. aslında cebine para girecek kimsenin yine komşusunun 14 liraya süt alamaması umrunda olmayacak. sana telefonunu sorup, ölmediğin için şükretmeni söyleyecek.

    aynı tribünde yan koltuğundaki lavuk tarafından ya da aynı platformdaki başka bir yazar tarafından vatan haini ilan edileceksin. kaçışı yok gibi.

    ben de bir kez daha sözlük formatına uygun olsun diye feghouli ile babel’in maaşları ve cica, morutan ve nelsson’un taksitlerini yazacağım. bu ücretleri nasıl ödeyecek kulüp bab ba?

    nihat özdemir hükümeti istifa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın