• 17
    ülkenin dibe batan sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel seviyesinden anlık da olsa gündem değiştirmek ve genel olarak kavga-kaos ortamını beslemek için kullanılan “futbol silahını” galatasaray tribünününde yakılacak bir ateşle tam tersine çevirebiliriz. bunu yaparsa sporda medeniyetin beşiği olan galatasaray spor kulübünün tribünleri yapar.

    galatasaray taraftarı mevcut ultraslan oluşumunun boyunduruğu altında kalacak bir taraftar değildir. kuzey üst tribününde kombinesi olan biri olarak yazıyorum, galatasaray nef stadyumu kuzey alt tribününden, kuzey ve güneydeki birkaç taraftar topluluğundan ibaret değil. kararlı ve sağlam bir duruşta emin olun ultraslan içinde bile çatırdamalar başlar çünkü şuanki profillerine tam zıt olan gerçekten tek gayesi galatasaray olan ve öyle biatçı falan olmayan tanıdıklarım da var içlerinde.

    18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçı bunun için biçilmiş kaftan ama bir yandan da herkes uyuşmuş durumda olduğu, 1-0 öne geçtiğimiz maçlarda maçı izlemeyi bırakıp rehavet ve eğlence ortamına geçtiği, kendi takımını uyuttuğu ve rakibi canlandırdığı için böyle bir şey olacağına dair pek inancım yok. burada 3-5 entry ile anca kendimiz gaza geliriz.

    yine de bir umut yazıyorum… bu arada biz başlatırsak fenerbahçe tribünlerinin ve göztepe, altay gibi izmir takımlarının içten, beşiktaş tribünlerinin de her zamanki gibi ilgi çekmeye çalışan şımarık çocuk edasıyla katılacağını ve bu işin büyüyebileceğini de düşünüyorum.

    (bkz: 18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçı/#3295795)
App Store'dan indirin Google Play'den alın