resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1822
    tek neden kendisi değil elbette ama bu sezon çok muhtemel elimizden kaçan şampiyonluğun sorumlularından.

    göz göre göre, her maç istisnasız en az 1 tane direkt sonuca etki eden aleyhte hata yapıldı. sadece son 4 maçı yazayım yeter sanırım: fenerbahçe maçında yediğimiz golün faul oluşu ve attığımız bariz golün sayılmaması, malatya maçının ilk yarısında emre kılıç'a yapılan faule verilmeyen penaltı, altay maçında yediğimiz penaltı ile alakası olmayan gol ve son olarak dün oynanan maçta sivas'ın golü öncesi penaltımız.. bu 4 maçta adil bir hakem yönetimi olsa 12 puan alacakken 2 puan aldık.. pozisyonların hemen hepsi de son 5- 10 dakika olan şeyler, yani golü bulsak 3 puanı rahat alacağız.

    şu kötü niyetin 10'da 1'ini bile bjk ya da fenerbahçe'ye yapamazlar. her şey ayan beyan ortada; 16 haftada beşiktaş, fenerbahçe ve trabzon'un kaç puanına engel oldular? ya da daha doğrusu kaç puana yardımcı oldular. ya adamlar trabzon maçında haklı penaltı ve kırmızı kart için kendilerini paraladılar be. biz ise vur kafasına al ekmeğini..

    son 4 haftada kaybedilen 10 puan ne demek arkadaş. koca sezonda bu kadar hakem hatası olmazken biz sadece 4 maçta diskalifiye edildik. tabii haklı olarak bazı taraftarımız tek sorun hakemler mi diyecek ama bir zahmet bıraksınlar da biz kendi işimize bakalım. ya bu maçta kötü oynadık hakemler ile ilgisi yok diyelim. çok mu şey istiyoruz..

    burak elmas... bu sezonu daha ilk devre bitmeden hallettiler ama sizler hiçbir şey yapamadınız, pasif kaldınız. yetmedi konuştukça battınız. bu ülkenin en büyük spor kulübü bu kadar kolay haracanamaz. harcanıyorsa yönetimi iş yapamıyor demektir. kimse kusura bakmasın. sen istersen 10 tane 100 milyonluk topçu al o hakemleri yenemezsin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın