resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1821
    bugüne kadar kendisi hakkında bekle gör şeklinde davranmanın doğru olduğunu düşünüyordum; başkanlığından önce gerek fatih terim’ den tam destek alması, gerekse de özellikle liselilerin üzerinde uzlaştığı, faruk süren sayesinde de başkanlık öncesi saygınlığı olan bir konum ile başkanlığa gelmiş olması ile birlikte benim gördüğüm ve hatta duyduğum en pasif ve etkisiz galatasaray başkanı oldu şimdiden.
    geçmiş entrylerim duruyor, daima dursun özbek karşıtı bir insan olmakla birlikte kendisini dursun özbek’ den de geride görüyorum şu an, dao sinsi ve kendini düşünen biri olmakla birlikte belki dengeler, belki o günkü şartlar nedeni ile burak elmas kadar sinik görünmüyordu.
    mevcut gidişat hiç umut vermiyor, gerek futbol takımının gidişatında gerekse de federasyon ve kurumları üzerindeki etkisizliğimizde bir değişim olacağını sanmıyorum. sezon bitiminde ciddi derecede başları ağrıyacaktır.
    galatasaray başkanlık makamı ağır makamdır ama maalesef yeni türkiye’de hiçbir şeyin ağırlığı kalmadığı gibi, galatasaray başkanlık makamının da ağırlığı kalmadı, sonumuz hayır olsun…
App Store'dan indirin Google Play'den alın