resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 863
    ilk geldiği maçta da söylemiştim ofsayt yağmuru olmuştu hala da aynı, hiç sorumluluk almıyor. evet olmadığında oyunumuz negatif etkileniyor, kendisine ihtiyacımız var fakat bu gerçekleri görmemizi etkilememeli. her maç kerem orta sahanın göbeğine gelip top çıkarmaya, oyun kurmaya çalışıyor. yahu 8 numaradaki kişi bunu da yapmayacaksa ne yapacak? cica iyi bir oyuncu ve oynamaya çalıştığımız oyunda da rolü önemli ama bu defosunu kesinlikle çözmesi gerek. teknik heyet özgüvenini yükseltmeye çalışmalı, oyunu senin üzerinden kuruyoruz daha fazla inisiyatif al demeli. belki de diyorlardır, bilmiyorum. ama bu adam maç içinde kayboluyor, yani bildiğin kayboluyor. bazı zamanlar uzun süre sesini duymuyoruz. kayıp. ya bi sneijder performansı beklemiyorum zaten her pozisyonun içinde olsun demiyorum ama oyundan daha az kopsun yeter.

    şu kısır oyunumuzun, golsüz geçen maçlarımızın en büyük nedeni berkan ve cica’nın oyun kurulumuna oldukça yetersiz olan katkısı. bu yüzden soso bu kadar şans buluyor zaten. ne yazık ki şu anlık durum bu. kimse cica’ya toz konduramıyor ama orta saha oyuncularından aldığımız gol ve skor katkısı incelenirse olay daha net görülecektir.

    hayır yetenekli de oyuncu. ama kardeşim bi çalım at, rakip geç, göbekte top alıp savunma arkasına adam kaçır, bir şey yap yani. al veri iyi yapıyor eyvallah, tek pas oynamasını da biliyor ona da eyvallah da bu ligde ve bizimki gibi takımlarda bu yetmez. sırtında 10 numara olsa kimseye cica’nın yaptığı işi anlatamazdık onu da söyleyeyim. keza geçen sene aynı mevkide aynı rolde oynayan ismi taşlayarak gönderdik, ki basit top kayıplarına rağmen çok fazla sorumluluk alıp bir şeyler yapmaya çalışan birisiydi belhanda. cica’nın fundemantal’i daha iyi olabilir ama çok daha az sorumluluk aldığı ortada.

    (bkz: 13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın