• 274
    26. dakikada mbaye diagne‘ye açık bir penaltı verilmedi. golden önceki pozisyonun da penaltı olduğunu düşünüyorum. sivasspor’un kornerden direk kaleye gönderdiği topta da top sivaslı oyunculardan çıkmıştı.
    kerem aktürkoğlu geçmiş maçlara göre çok daha fazla hatalı pas tercihi yaptı ve bir kaç pozisyonda çok kötü ilk kontrolü vardı. örneğin 48’de harika koşu yaptı feg güzel pas çıkardı o kadar kötü aldı ki topu auta çıktı.
    patrick van aanholt yine her yerdeydi güzel oynadı bu maç.
    christian luyindama nekadio yerine ben olsam alpaslan’ı tercih ederdim ama luyindama harika paslar attı maç içinde 46’da pva’ya muhteşem bir pas attı mesela, 2. bölgeye taşıyıp kaptırdığı topların da sebebi kendisi değil demarke olup top isteyen kimse yoktu o da ayağındaki topu kaybetti.
    taylan antalyalı o kadar saçma yerlerde top kaybı yaptı ki her kaybı kontraya neden oldu. maçın tamamını izleyin ben olsam berkan yerine taylan’ı oyundan alırdım.
    deandre yedlin arkasına bir kaç kez adam kaçırdı 51’de ve 52’de muslera’nın kurtardığı toptan bahsediyorum kendisi yerinde olmadığı için nelson karşıladı rakibi içe çekip şut fırsatı buldu sivaslı oyuncu.
    hücumda etkili olamadığımız ama luyindama-muslera anlaşmazlığından yediğimiz gol dışında defansta yine iyi olduğumuz bir maçtı.
    emre kılınç girdikten sonra etkiliydi kötü bir şut çekti sadece.

    bu maçtan sonra söylüyorum ama her maç oluyor takımda bir saçmalık var ben hakem kararlarına bağlıyorum bizim ceza alanımız içinde bir oyuncu düşünce ki bu maç yalandan attı kendini sivaslılar gördük bizde herkes lal oluyor topu ayağına alan resmen bekliyor pas vermiyor kontra şansımızı yok ediyoruz. bizim oyuncumuza faul yapılıyor net penaltı itiraz yok aksine top oynamaya devam ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın