• 143
    yine koskoca bir 45 dakikayı çöpe attık. müsriflik bunun adı, başka hiçbir şey değil. günaf yahu (:

    şaka maka, yine haldur huldur pozisyon verip neredeyse hiç pozisyon bulamadığımız bir oyun izliyoruz. yani bari pozisyon vermeyelim. adamlar cayır cayır ceza sahamıza geliyor, şut atıyor vesaire. karşılığında biz yarım buçuk çeyrek şut buluyorsak öpüp başımıza koyuyoruz.

    kimse kusura bakmasın ama sahada oyun yok. nerede o avrupa ligi'nde ne istediğini ve ne oynadığını bilen takım nerede bu takım! allah aşkına sahada rakibe karşı ya da sezon için hazırlıklı bir takım görebiliyor musunuz? rakibe karşı bir oyunumuz olsa bari tıpkı avrupa'daki gibi. kimse bana avrupa'yla türkiye' süper ligi'nde işler farklı mavalını anlatmasın. öyle bir hikaye yok çünkü sahada. konsantrasyon eksikliğiymiş. oyuncular yorgunmuş. deplasmandan deplasmanaymış. peh!

    evet etkiler oyunu da, sorun o değil ki...

    yine aynı kapıya çıkacağız. biz türkiye liginde hep aynı şeyleri deneyip belki bu sefer tutar düsturuyla medet umuyoruz.

    en olmadı, çekersin yardımcılarından birini, "sivasspor maçına hazırlan, takımı sen kuracaksın, hazırlayacaksın, yöneteceksin" dersin. bir hazırlık görürüz belki.

    bu ne ya? hep aynı terane. hayır, oyunumuzu oturtmaya çalışıyoruz, ondan desek. oyunda gelişen bir şey de yok ki kendimizi avutalım.

    neyse.

    nasreddin hoca misali, "ya tutarsa"ya devam.

    bu arada hakem kötü. her iki takım için de... hakem kötü. bu hakemler mevzusu sanırım artık hiçbir şekilde izleyici gözünde -en azından benim için- değişmeyecek. çünkü inandırıcılıkları, güvenilirlikleri kalmadı. bir kurum olarak... ne kadar iyi hakemler, ne kadar dürüst ahlaklı yöneticiler vesaire gelirse gelsin bu değişmez kolay kolay. geçmiş olsun.

    bu da noktamız olsun. hakem kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın