resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1764
    kendisinden önce de istisnai maçlar olsa da çoğu amatör branşta kaybediyorduk (bütçe farkı itibariyle doğal olarak). bu sezon ekstra futbolda kaybettik, voleybolda kazandık. kısacası amatör branşlardaki fenerbahçe mağlubiyetlerinin kendisinin gelişiyle bir alakası yoktur. hemen her branşta aramızda devasa bütçe farkı olan fenerbahçe ile kafa kafaya oynamak bile benim gözümde mucize gibi bir şeydir çünkü gerçekten çok düşük bütçelerle mücadele veriyoruz. fenerbahçe'nin bu amatör branşlarda aldığı sponsor desteğinin çeyreğinin çeyreği bile bizde yok maalesef.

    bu yenilgilerin yukarıda da belirttiğim gibi kendisinin gelişiyle bir bağlantısı yoktur ancak gerekli sponsorları bulamadığı için kendisini fazlasıyla eleştirebiliriz, çünkü seçilen her başkan ile çalışacağını açıklayan nef dışında sağlam bir sponsor bulamadılar. kadın basketbolda sponsoru olmayan 2 takımdan biriyiz. yapılan ufak tefek sponsorluk anlaşmaları ve futboldaki kasa kolaylıkları dışında maddi olarak ciddi bir icraat göremedim kendilerinden maalesef.

    tabi ki henüz taze bir yönetim olarak kredileri hemen bitmez ancak sponsor konusunda yıllardır yaşadığımız sıkıntıların kendileri ile devam ettiği bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın