• 242
    sözlükte bu takıma avrupa'da başarılı olacağına inanan nadir kişilerdenim. hatta kupayı hedef olarak koymuştum.. tabi bu inanç bana havadan gelmedi.
    belki bu isimleri yeni transfer ettik ama uzun zamandır zaten takip edilen isimlerdi. cengiz döneminde takip ediliyordu. belli bir oyun planına göre elimizdeki imkanlarla transfer edebildiklerimizi ettik. bazen hak ettiğimiz, elimizden çalınan 2020-2021 şampiyonluğun da her şerde bir hayır vardır diye yorumluyorum. şampiyonlar ligine katılsak daha farklı bir transfer politikası izleyebilirdik, aldığımız oyuncular bir iken ederi 10 lira olabilirdi. gençler şampiyonlar liginde bu kadar güvenli oynayamayabilirlerdi. temelleri attık., artık katları çıkmaya başlayacağız.
    bu kadar avrupa dememin sebebi , ülkenin futbol ortamından sıkıldım, nefret ettim. gerçekten tarafsız bir ortamda takımı izlemek istedim. güçlerini görmek istedim. güvendim ve yanıltmadılar.
    şampiyonlar ligine direk gidemiyoruz. bizim için direk gitmenin tek yolu bu kupayı almaktan geçiyor. lig şampiyonluğundan daha önemli. önümüzdeki sezon banka ödemeleri başlayacak. her şekilde avrupada olmak zorundayız. hem gelir elde etmek , hem de oyuncularımız için vitrin olabilmek için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın