• 236
    düzenleme: gol bile yemedik diye yazmışım ancak neyin kafası bu bilmiyorum :) namağlup olarak kalalım.

    gol dahi yemeden ve grup lideri olarak tamamladığımız avrupa liginin en güçlü grubu.

    şunu belirtmekte ve bu sayede bilinçlenmekte fayda görüyorum. galatasaray taraftarı başarıyı tatmış ve her daim en başarılı olmayı bekleyen bir kitledir. bu zaten kültürümüzde de olan bir durum. hatta bazen yeni tanıştığınız insanlarla desteklediği takım üzerinden analiz bile yaptırabilir bu durum.

    ancak yeni taraftar mantığı ile bu başarı süresi her zaman minimum olarak belirleniyor. kısa zamanda en başarılı olmak. oysa çalışılan bir işte bile başarılıysanız bu en az 20 yıllık eğitim-öğretim çevre, aile vs katkısı ile beraber olmakta.

    gruptan çıktık evet. hedefin adı final hiç şüphesiz. bu hem motivasyon olur hem de ona göre bir yapılanma. şahsen içten içe finale gideceğimizi hayal etsem de bu saatten sonra olası bir elenme, finalde kaybetmeye karşı sadece üzgünlüğüm olur. asla kızma, eleştirme, yıkılma gibi bir durum olmayacaktır. keza bu takım çok genç ve yeni yeni birbirlerini tanıyorlar. hele devre arası transferler ile takım kimyası biraz daha bozulacaktır hiç şüphesiz.

    o yüzden buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum. avrupa ligi maceramızda galeyana gelmeyelim. bu takım namağlup ve gol yemeden bu grubu bitirdi evet ancak birçoğumuz bunu beklemiyordu. beklemediğimiz şeyler gerçekleştiğinde çok büyük hayallere kapılırız. o büyük hayaller büyük yıkım demektir. bu sene çeyrek- yarı- finalde kaybedip evimize dönebiliriz ancak viyananın kapıları yine çalınmış demektir. bir sonraki sene, bir sonraki sene daha bu hedef gerçekleştirilecektir. çünkü bu yapılanmanın meyvesini bu sene avrupada toplamaya başladık.

    heyecan yüksek, dolduruşa gelmeye gerek yok. büyük hayaller satanlara inanıp büyük ümitler yaratılmasın. galatasaray’ın hedefi her zaman kupadır. 20 yıl önce olduğu gibi bu yıl da bu kupa alınmak için çaba sarf edilecektir. takımımız genç, bu sene olmazsa seneye mutlaka daha da ileri gidilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın