• 4126
    futbolda makasın nasıl açıldığını bize bir kez daha gösteren ve taraftarının dalga geçtiği bu tabirin ne kadar soğuk bir gerçek olduğunu çok acı bir şekilde öğreten futbol takımı.

    bu uğurda şirazeyi ve efsaneler efsanesi hocalarını* kaybettiler. dua etsinler gruplarında bir zamanların barcelona’sı, tüm zamanların bayern münih’i gibi allah korkusundan yoksun, vicdani melekelerini şeytana havale etmiş, 13. havari ruhunu yaşatan, firavun kılıklı bir takıma denk gelmediler. büyük rezillikler yaşanabilirdi.

    bakın, ülkemizdeki şu futbol ikliminde ve ekonomik durumda, buradaki takımların da seviyesi göz önünde bulundurulduğunda bir türk takımının şampiyonlar ligi’nde sıfır çekmesi gayet olağan bir durum. olağan dışı olan kura çekimine 4. torbadan girip, ligin* ölüm grubundan namağlup çıkmaktır. biz de bu grupta sıfır çekebilirdik, her şey mümkündü. fakat bu arkadaşlar öyle halüsinasyonlar görüyor ki sıfır çekme vak’ası, bu hal ve tavır yüzünden büyük alay konusu oluyor. yok 2010 barcelona’sından bir tık iyi, yok ligde topçuları dinlendirelim, şl’ye saklayalım, yok deplasmanda dortmund’a yenilince sıkıntı yok 10 puanla çıkarsın bilmem ne…

    bir sezon* gösterilen olağan dışı başarı gözlerini öyle kör etti ki, 4 senede yedikleri şamarlarla ancak kısık bir şekilde açabildiler.

    şamarcılar sıralı tam liste için bkz.;
    bayern münih
    lask linz
    malmö
    genk
    wolverhampton
    slovan bratislava
    braga
    paok
    rio ave
    dortmund
    ajax
    sporting lizbon
App Store'dan indirin Google Play'den alın