resim
Nicolas Johnny Isimat-Mirin
Takım:Vitesse
Mevki:Stoper
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 42
    marcao’nun, nelsson’la beraber kucakta forvet gezdirme şenlikleri izletip maçların neredeyse tamamında haftanın 11’ine girdiği, en yüksek stoper puanıyla tamamladığı uefa avrupa ligi 2021-2022 sezonu grup aşamasının bittiği şu saatlerde aklıma düşen taç reis.

    kendisi marcao’yla aynı dönemde, beşiktaş tarafından transfer edilmişti*. marcao’nun onda birinden daha az fiyata (350.000 €)*, portekiz ligi sonuncusunun çöpündense hollanda ligi devinden* alınan, transferi tez konusu olup literatüre girdiği iddia edilen bir futbolcuydu. biz kazıklanmış ve dolandırılmıştık, beşiktaş ise çok daha iyi bir stoperi bedavadan biraz pahalıya getirmişti. tabi bu ifadeler topçu görgüsüzü, sentetik müptezeli bazı beşiktaş taraftarlarına ait.

    o dönemde -her dönem olduğu- bu abartı timinin aklına uyup kendi topçusuna “çöp”, “kazık” diyen galatasaray taraftarı da az sayıda değildi hani. hele marcao’nun bir kaç acemi müdahelesi falan da olunca neler neler söylendi.

    şimdi bakıyorum, literatüre girmesi gereken mirin, mls’te prim günü dolduruyor. beşiktaş’tan aldığı 1.4 milyon euro maaş ve giderken yolluk yaptığı 750.000 euro ile umarım iyi yatırımlar yapmıştır. yaş 30’u geçmiş, sakin, huzurlu bir ligde, bol bol top atıyordur taca.

    mevzubahis güruhun nasıl bir futbol zekasına sahip olduğunu hatırlamak için;
    https://pbs.twimg.com/media/EhYWe6IXsAAiwEP.jpg

    geldiğinde fırtınalar kopan bazı dünya yıldızları ve literatür transferleri için;
    (bkz: aras özbiliz)
    (bkz: daniel opare)
    (bkz: orkan çınar)
    (bkz: salih uçan)
    (bkz: adem llajic) *

    kısmetse çok yakında listeye eklenecekler için;
    (bkz: miralem pjanic)
    (bkz: alex teixeria)
    (bkz: michy batshuayi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın