resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2491
    onyekuru'yu almadığımız için çok pişman olacağımızı söyleyen taraftarımızı hiç anlamamıştım. fiziksel olarak bu kadar zayıf ve ters ayağını hiç kullanmayan bir hücum oyuncusuna sırf hızlı diye milyonlarca euro bayılmanın anlamlı olduğuna asla inanmadım. işte kerem'e bir sene sabrettik ve elimizde onyekuru'dan çok daha iyi, çok daha mücadeleci bir kanat var bugün.

    çünkü doğru scouting yaptık, oyuncuya oynaması için forma şansı verdik ve arkasında durduk. "kerem çok havalandı, gol attıktan sonra 32 diş gülmek yerine kameraya pis pis baktı, abisi twit atarken sessiz kaldı, bilmemne maçının bilmemkaçıncı dakikasında arkadaşına sarılmak yerine çak yapmakla yetindi, şu desibelde osurdu bu renkte bevletti" muhabbetine kulağını tıkadı, teknik heyet de arkasında durunca gelişim gösterdi.

    yarın kerem sakatlanıp bütün bu emeklerimiz bir anda sıfırlanabilir de. futbol bu. ama galatasaray'ın türkiye'de oynayan ve potansiyeli olan genç oyuncuları transfer etmesi tartışılmaz bir mecburiyet artık. gönül ister ki dünyanın diğer ülkelerinde de scouting ağımız olsun, macaristan ikinci ligindeki oyuncuyu da ucuza alıp getirebilelim. ama bugün için bunlara gücümüz yetmiyor, borumuzun öttüğü yer olan türkiye'de potansiyeli olan gençleri almak, oynatmak ve bağrımıza basmak zorundayız.

    bu açıdan altyapımızdan çıkmamış olsalar bile genç oyunculara sanki galatasaray altyapısından çıkmış gibi sevgi göstermenin faydalı olacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın