• 202
    44. dakikada yediğimiz atak hücum preste diagne'nin alan/adam kontrolü hatasından kaynaklandı. eğer oraya çekiyorsanız savunmayı gerekeni yapmanız gerekiyor.

    preste en ileri sağda diagne kaldı. kerem içeride kalmıştı. ortadaki oyuncuları bomboştu. ve bir süre de boş kalmaya devam etti. bu sırada diagne ortadaki adamı marke etmeye yönelmek yerine lazio defansının solundaki adamı tutmayı tercih etti. oysa oraya doğru kaymayı yapması gerekir. presin efektif olması için. üstelik ortadaki oyuncunun -sanırım basiç- önü orta sahaya kadar bomboştu. topu aldığında kat edeceği mesafede hiçbir oyuncumuz yoktu ki dediğim gibi sağ tarafımız sol kenarda yığılmıştı. orta alanı rahat rahat geçti oyuncu sonra kenara oynadı. sonrasını biliyorsunuz zaten.

    ufak bir hata, ufak bir boş vermişlik, ufak bir an bize çok pahalıya mal olabilirdi.

    bunu diagne'ye yüklenmek için söylemiyorum. diagne bence gayet yerinde ve eforlu oynuyor. belki de o eforun getirdiği bir anlık bir şeydi. bilemem.

    bence takım gayet iyi oynuyor. sadece taylan ve soso biraz aksıyor gibi. soso sahada oyunu rahatlatsın, belki açsın, oyunu çözsün diye var diye tahmin ediyorum. hiçbirini yapamadı. gerçi savunma duruşunda belirli bir disiplin var. ama sadece duruş, fiziksel olarak yetemiyor malesef. onun yerine bunları babel yapıyor gibi duruyor. hakkını verelim, babel iyi oynuyor ilk 45 dakika itibariyle.

    neyse.

    bastır cimbom!
App Store'dan indirin Google Play'den alın