resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1752
    bir taraftar olarak başkanın haziran-24 ekim performansına 10 üzerinden 7 puan veririm. iyi sayılabilecek sponsorluklar, kısmen doğru sayılabilecek bir futbol yapılanması, erkek basketbola yakışır bir kadro kurulması, bütçenin dışarıdan gözüktüğü kadarı ile doğru yönetilmesi vb. 3 puan kırma sebebim ise futbol takımında yüksek maliyetli oyuncuların daha önce gönderilmeye çalıştığını basın önünde söyleyip gönderilememesi, federasyona karşı ligin ilk 7-8 haftasında sinyalleri verilen çifte standarta karşı yumuşak tavırları, sponsorluklar iyi rakamlar olmasına rağmen tümünün nef firmasına yıkılması, ki bu aslında genelde eleştirilebilecek bir nokta değil ve nef firmasına tekrar teşekkür ederim fakat uluslararası bir markaya pazarlama yapabileceğimizin sinyalleri geldikten sonra evin oğlundan bu desteğin gelmesi, az da olsa bana yönetimin uluslararası pazarlamayı yapamadığı sinyalini verdiğini hissettirdi, vb gibi aslında ufak şeyler ama genel olarak başarılı diyebiliriz.
    fakat 25 ekimden günümüze kadar olan süreçte freni patlamış kamyon gibi puanı gözümde 10 üzerinden 1dir. neden 25 ekim derseniz skandallar 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı sonu ile başladı. bariz hakkımızın yendiği maçtan sonra yönetiminden bir şahsiyet çıkıp hakemlik bir durum olmadığını söyledi fakat bu maçta bariz bir şekilde operasyon başlamıştı. ki bu maçtan sonra oynanan 5 maçın tümünde direkt olarak hakem hatalarından dolayı 9 puan kaybettik ki şu anda bu 9 puanı almış olsaydık 2. yarı hangi takviyelerle şampiyonluk geleceğini düşünüyorduk. o zaman gerekli tepkiyi vermedikten sonra yaşanan süreci önleme şansını da kaçırdı. ayrıca kadın futbolunda bugün yaşanan rezalet 7 aralık 2021 galatasaray fenerbahçe kadın futbol maçı , nihat özdemir yönetimine karşı bürokratik ve güç olarak aşırı pasif ve zayıf kalması ve bu imajı çizmesi ki bu gücü olsa en azından 1-2 mimli şahsın kellesini alırdı en kötü hakem skandallarından sonra bu skandalı yaratan hakemlerin maç almamasını sağlardı fakat başaramadı, ayrıca basketbolda uzun rotasyonuna bir türlü takviye yapamaması ve maçların ufak detaylarla kaybedilmesi gibi bir çok nedeni sıralayabiliriz. bu süreçte tek olumlu şey ise marsillia maçının kazanılması oldu.
    bugün ve bundan sonraki 10-15 gün aslında hem kendisinin hem yönetiminin kaderini çizecektir. eğer ki federasyon olayını doğru yönetip, nihat özdemirin yaptığı şah hamlesine şah-mat ile karşılık verebilirse, ligde öyle yada böyle kalan 4 haftada hakem hatalarına müsade etmezse ve takım bu 4 haftada minimum 10 puan toplarsa, avrupa ligini lider bitirebilirse ve kendisini ocak ayına bu şekilde atarsa taraftarın kaybolmaya başlayan desteğini kazanacaktır. aksi takdirde en önemlisi nihat özdemiri açıkladıklarıyla yerle yeksan etmezse ve usta bir kaptan gibi gemiyi limana yanaştıramazsa gidişhatı çok kötü olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın