• 6548
    eveeettt geldiniz mi dediğim yere ? geçen sene beşiktaş’a ufak tefek olayları ile fenerbahçe’den daha rezil daha kompleksli takım sıfatı takılmıştı. hatta burada çoğumuz fenerbahçe’nin bile daha onurlu olduğunu söyledik. fenerbahçe’nin böyle sessiz sakin takılması tamamen başarısızlıktan ibaretti. 1600 küsür gün sonra futbolda galatasaray’ı yendikten sonra ve kadın futbol takımlarının dostluk maçından sonra gerçek pisliği gerçek rezilliği gördüğünüzü düşünüyorum.

    ben kendimi bildim bileli bu camianın içinde sürekli 2 veya 3 adet galatasaray kompleksli, kişiliksiz, onursuz ve sağa sola nefret saçan yönetici bulunur. bu şahıslar galatasaray’a karşı en ufak bir başarı göstergesi olduğunda bile kalplerinin kötülüklerini dışa vurur.

    7 aralık 2021 galatasaray fenerbahçe kadın futbol maçı’nı baz alalım. sosyal medyada bir tane fotoğraf gördüm. fenerbahçe’nin siyahi bir oyuncusu gol attıktan sonra ellerini kulaklarına götürüyor. sırf crespo’nun fotoğrafı ile yan yana paylaşılabilmesi için kim bilir kaç gündür bu oyuncuların başlarının etini yediler gol atarsanız böyle sevinin diye. maç sonu galibiyet sevinçlerinde o kışkırtmalar için kim bilir kaç gündür beyinlerini yıkadılar. başkan vekili dostluk maçından sonra çıkıp “cincon” kelimesini kullanıyor. işte böyle pislik böyle onursuz bir camiadan bahsediyoruz.

    bu söylediklerimi sakın taraftarlar olarak algılamayın. bu kulüplerin milyonlarca taraftarı var. iyisi ile kötüsü ile binbir türden karakteri olan insanlar var. maç sonu “cincon” kelimesini kullanan başkan vekiline tepki gösteren de var, bu cümlelerden nefretini kusup zevk alan da var ama ben hiçbirine kızamam çünkü bunlar taraftar. gönül verdikleri takımlar için iyi veya kötü düşüncelerini dile getiriyorlar ve sadece kendi konuşmaları bir camiayı bağlamaz.

    bir taraftar ırkçılık yaparsa kendisini bağlar ve suç sadece kendisindedir. camialara mal edilmez. ama bir gün sonra o kulübün yöneticisi çıkıp ve o ırkçı taraftarı yanına alıp midesi rahatsız olduğu için maça muz getirdi ırkçılık yok derse işte o zaman bir camianın ne kadar pislik olduğu belli olur. işte benim anlatmaya çalıştığım ince çizgi bu.

    bu camianın her yönetiminde istisnasız galatasaray kompleksli ve kalbinin karalığı yüzüne vurmuş onursuz insanlar bulunur ve hatta abartmadan söylüyorum türk futbolunda ki bu nefret tohumlarının baş mimari yıllardan beri kulüp içerisinde yer alan fenerbahçe yöneticileridir.

    twitter’da bir kullanıcının yazdığı çok güzel bir söz gördüm. onu da sizinle paylaşmak istiyorum.

    “ size bu sevinçleri yapmanızı söyleyen yöneticinin galatasaray kompleksini oluşturabildiğimiz için mutluyum. “
App Store'dan indirin Google Play'den alın