resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1746
    kendisine yöneltilen bütün eleştirilerin aksine kafasında belli bir plan olduğuna inandığım, bu doğrultuda hareket ettiğini düşündüğüm başkanımız.

    farkındaysanız memleket son iki haftadır özellikle çok gergin. siyaset ve ekonominin birbirine girdiği bir ortamda galatasaray'ın da hakkının yendiğini düşününce biz galatasaraylılar olarak gerginliğimiz haliyle katlanıyor. ancak sevgili renktaşlarım özellikle tff konusunda bu planın incelikle işlendiğini düşünüyorum. belmas başkan ilk demeçlerinde 'niadım iyi, tff kötü' demişti, ancak ses nihat özdemir'den geldi. kendisi, bu açıklama ile bu saçma düzenin kendisinden ayrı şekillenemeyeceğini beyan etti. artık memleket olarak bu yapının birbirinden ayrılamayacağını görmüş olduk. bu dakikadan sonra bizden gelecek her tepki benim adıma kabuldür, gereken yapılsın.

    bu akşamki dostluk maçı sonrası bilecik denen şahsın açıklamasının ise burak elmas'a mal edilmesine karşıyım arkadaşlar. kendini bilme konusunda sorun yaşadığı belli olan bir kişinin dostluk maçı sonrası ilkokul birinci sınıf jargonu ile konuşması eminim ki vizyon reis tarafından da hoş karşılanmamıştır. zira fenerbahçe'nin yıllardır kendini koymaya çalıştığı o galatasaray taklidi elit olma ve bir kültür geliştirme çabaları bu açıklama ile bir kez daha taklaya gelmiştir. sosyal farkındalığın aşılanmaya çalışıldığı bu akşamda futbol konuşulmazdı, doğruydu ama bu densizlik de yapılmazdı.

    lafın kısası eleştiriler yargısız infaza kaçıyor renktaşlarım. eleştirin, tepki gösterin tabi ama acımasız olmayın lütfen. bakın göreceksiniz bu düzen değişecek, bu boş konuşmalar da elbet bir gün sona erecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın