• 44267
    “oyuna kötü başladık. bunu kabul etmek lazım. sonra oyunun hakimi olduk. oyunu diğer tarafa yıktık ve altay’ı baskı altına aldık. direkten dönen topumuz vardı ve sonrasında beraberliği yakaladık. yüzde 65’e 35 gibi çok ciddi bir oranla topa sahip olduk. çok şut kullandık. 2-1’i yakaladık. maalesef talihsiz bir penaltı pozisyonu oldu. herkese göre penaltı yorumu değişiyor. bize göre de değişiyor. vücuttan sekip kola gidiyor. bunu cüneyt hocaya söylediğimizde kurallar değişti diye yanıt verdi. anlamadık. ben de kendisine geçen haftayı örnek verdim. geçen hafta önce topa vurdu, sonra ayağına vurdu dediler. bu penaltı pozisyonları bize geldiği zaman farklı yorumlanıyor. fenerbahçe maçında iki eliyle ittiriyor, verilmiyor… garip şeyler oluyor. bize karşı olması bizi ciddi manada yoruyor. kafalarda çok ciddi soru işaretleri oluyor. gerçi artık bu soru işaretleri de olmuyor artık. bize göre artık çok ciddi bir oyunun içerisinde olduğumuzu hissediyoruz ve görüyoruz.”

    "geçen hafta emre'nin pozisyonda hakeme sorduk, önce topa vurdu dedi. tamam dedik. cüneyt çakır, kendisi dünya kupası'nda geçmişte aynı pozisyonda penaltı vermedi, burada penaltı verdi. vücudundan sekiyor, kolay geliyor. öyle yorumluyor ama kurallar bize gelince farklı, başka yere gidince farklı. biz iyi oynarız, kötü oynarız, onlar başka şeyler. bunlar hakemleri ilgilendirmez. biz gerekeni yaparız kendi içimizde. ama oyun bizim elimize geçmiş, coşkuyu almışız, golü atmışız. 20'nin üzerinde şut atmışız. ama böyle bir kararla oyun dönüyor. önüne geçiyorlar.''

    ''çok şey söylemek istiyorum. hocaya verilen cezalar inanılır gibi değil. açıklandığı zaman dilimi inanılır gibi değil. perşembe çok önemli bir maça çıkıyoruz. tamam perşembe açıklıyorsunuz ama cuma açıklayın. ne olur? galibiyetin keyfini çıkartalım. ne olur yani? çok garip bir oyunun içindeyiz, görüyoruz bir şey yapamıyoruz. çok enteresan. oynadığımız oyun bizi ilgilendirir, iyisiyle, kötüsüyle. maçın hakemi oyunun önüne geçmemeli. bana göre cüneyt hoca önüne geçti. nelsson'un pozisyonu var, ibrahim'in eline çarptı top. onda da eli açık. böyle çok pozisyon var."

    "biz iyi oynuyoruz, bunu biliyoruz. bazen iyi oyunumuzu skorla özdeşleştiremiyoruz. bu maçın tamamına yakını çok güçlü oynadık. kazanmamız da gerekiyor, bunu da biliyoruz. ama bu oyun bizi ilgilendirir, hakem maçın önüne geçmemeli. toplamda 20'nin üzerinde maç var. bir seri yakaladığımız zaman, geçmişte yaptığımız gibi, biz gelebiliriz arkadan. bundan bir şüphemiz yok. bu güçlü oyun bize gösteriyor. devre arasında transferlerimiz de olacak"

    "ilk 11'i belirlerken hem idmana göre, hem de maça göre kararımızı veriyoruz. bazen dinlendiriyoruz, bazen oynatıyoruz. bugün cicaldau'nun eksikliğini çok hissettik o bölgede, covid olduğu için oynayamadı."

    “geçmişte çok ciddi puan kayıpları kapatılıp şampiyon olundu. biz bu oyunu oynuyoruz. oynadığımız oyunu pozisyon zenginliğiyle gösteriyoruz. geçen hafta santrforlarınız gol atamıyor dediler. bu hafta attılar. oyunu tutmamız gerekiyor. hemen arkasında bir penaltı oldu. bir pozisyon her şeyi çevirebiliyor. penaltı pozisyonu da öyle bir pozisyondu. bana göre penaltı değil. hocanın takdiri öyle oldu. bu şekilde maçı kaybettik. puan kaybını kapatabileceğimize inanıyoruz. oynadığımız güçlü oyun bizi inandırıyor. devre arasında transferlerimiz olacak. daha çok maç var. dört maçta üç beraberlik, bir mağlubiyet aldık. sekizde sekiz başladığımız zamanlar oldu. galatasaraylılar hiçbir zaman umutlarını kesmesinler. fatih terim var. biz varız. galatasaray türkiye’nin en büyük kulübü ve camiası. ayağa kalkıp ilerleriz.”

    necati ateş

    (bkz: 4 aralık 2021 galatasaray altay maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın