• 14981
    (bkz: #3290280)

    silinen entry 4 aralık 2021 galatasaray altay maçında penaltı olmayan pozisyonda var hakemi bahattin şimşek'in orta hakem cüneyt çakır'ı çağırmasına ve cüneyt çakır'ın en başından beri penaltı olmadığını bildiği halde izleyip penaltı vermesine benzemiş.

    nitelikli ve formata uygun bir entry yazılıyor. bir yazar arkadaşımız bunu bildiği halde sırf düşüncesine zıt olduğu için ihbar ediyor. ihbarı inceleyen moderasyon da ortada bir ihlal olmamasına rağmen entryi siliyor.

    güne ancak böyle bir ihbar ve bu ihbarı işleme alan moderasyon yakışırmış. o da olmuş.

    futbol takımının hakkını yendiğini düşünen ama başkalarına aynı muameleyi uygularken maalesef rahatsızlık ve pişmanlık duymayan üyelere sahiptir. doğruyu önce kendi içinde bulması gereken sözlüktür. eleştirinin olmadığı yerde başarı olmaz.

    notlu edit: entry hakkında birkaç mesaj aldım. kimseyi itham altında bırakma ya da kötü niyetlilikle nitelendirme amacımın olmadığını belirtmek isterim.
    bu ortamda farklı görüşlerde birçok üye olmasına rağmen herkesin amacı galatasaray. bundan dolayı burada kimsenin birbirine karşı art niyet ve nefret taşıdığına inanmıyorum ve inanmak da istemiyorum.
    sadece entryde bahsi geçen durumun teşbihsel anlatımını yapmaya çalıştım. ancak entry sebebiyle kalbini kırdığım ya da gücendirdiğim herkesten de özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın