• 311
    bir takım kötü futbol oynayabilir fakat kötü oynamasına rağmen maçı hakkıyla kazanabilir. bir değil iki değil üç değil kaç maç oldu hakkımız yeniyor. fakat sayın burak elmas ne diyor nihat abimizin de altı oyuluyor diyor. kalkıyor kardeşlikten dostluktan bahsediyor. fakat kardeşlik dostluk dediği kişiler alttan alta oyuyor. uyan başkan uyan liderle aranda 16 puan fark oldu.

    maç genelindeyse sürüyle pozisyonu harcadık onları atsak her şey farklı olabilirdi terim burada ne yapsın diyebiliriz, böyle dediğimizde haklı da olabiliriz fakat karşı takım açısından da bakalım. onlarda sürüyle pozisyonu harcadı. sadece sürüyle pozisyonu biz harcasak ve skor bu şekilde bitse eyvallah diyeceğim de rakiplerde aynı şekilde pozisyonları harcıyor.
    defans desen defans değil. adamlar rahat rahat çalımları atıyor, pasları veriyorlar, ortaları kesiyorlar. kesilen ortalara 3 adamın 5 adamın içerisinde rahat rahat vuruyorlar. orta saha desen ne forvete yardımı var ne geriye defansa bir yardımı var. forvet desen ne kendilerine gelen doğru düzgün bir top bir orta var ne de gelen topları ortaları değerlendirecek bir oyuncu var. kanatlar desen kafaları eserse düzgün orta keserler esmezse ortalar dağlarda taşlarda. topu kaptırdığımızda yürüyerek geri dönerler.
    hocası, yardımcıları desen ne kapalı takımı analiz ederler ne açık oynayan takımı analiz ederler ne rakibi analiz ederler. avrupa avrupa derler bu sene bu gidişle avrupa'ya dahi gidemeyeceğiz ondan haber vermezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın