• 303
    bu ve benzeri oynadığımız maçlar öncesi takıma ne yedirip içiriyorlarsa incelenmeli kanaatindeyim. tüm takım mı pas şiddetini maç boyu ayarlayamaz ya da eli ayağına dolaşır arkadaş! bazı maçlarda dikkat ediyorum bunu yaşıyoruz.

    pas şiddeti ve yeri doğru yapılsa maç kazanılırdı. alt lig takımlarının yapabildiini yapamadık. bizle de alakalı başka da bir şey diyesim gelmiyor.

    uzun zaman sonra kornerden orta-kafa-gol şeklinde gol attık ve gol iptal edilemedi(edilmedi demiyorum edilemedi diyorum).

    hakemler ise uğraştı etti penaltı olmayan pozisyonda penaltı çaldı. bu penaltıysa ilk yarıda altay'lı oyuncunun açık koluna çarpan daha da penaltı değil midir? havadayken top hem göğsüne hem de suratına çarpıp pazusuna geliyor berkan'ın. pazuya gelmese top kime gidecek belli değil. ilk yarıda altay'lının koluna top çarpmasa bizimkine gelecekti top.

    böyle zamanlarda lisanslı futbolcu olup hakeme aklımdan geçenleri yapıp lisansımı sildirmeyi göze alasım geliyor. ama eskisi kadar da kızamıyorum. kanıksatmaya başladılar bu aleyhimize çalışma işini. futbolcularımız da artık eskisi kadar kızamıyor.

    bundan sonra demek istediklerim burada pilot olma sebeplerim olur ve sonrasında da mahkeme mahkeme dolaşırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın