• 3005
    galatasaray kabuk değiştirirken, kısa vadede başarıyı yakalama imkanı bulunmazken, oyuncuları yüksek baskıyı öğrenirken, gelişirken ilaç gibi hızır gibi yetişmiş camiadır.

    gençlerimize, gelişen oyunumuza taraftarın sabretmesini sağlayacak takımdır. bu sezon trabzon değil de başka bir büyük takım bu performansı sergilese arena’da her maç ıslık kıyamet kopardı. şimdi takımın ve oyuncuların maç maç gelişimini görüyoruz, acele etmeden 7-8 ay içinde ufak eklemelerle takımın nereye gelebileceğini hissediyoruz. takımın maliyetlerimi düşürdük, gençleştirdik. diğer iki rakibimizden biri maliyet olarak uçuk, yaş olarak yaşlı ve kontrat olarak kısa kadro kurdu. bu maliyetin altında da felaket şekilde ezilecekler seneye. diğeri ise bize yakın ama bizim kadar iyi iş çıkaramadı, öte yandan ortada hala bir çekirdeği de yok.

    bu sezon gençlerimizin üzerindeli baskıyı belki de ilk devre bitiminde kıracaklar şampiyonluğu yarı garantileyerek. sözün özü teşekkürler trabzonspor, sayende önümüzdeki 3-4 seneye galatasaray damgasını vuracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın