resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1680
    tff başkanının yanına gidiyorsun, görüşüyorsun, görüşme sonrası kol kola kameraların karşına geçip uzlaşıcı bir dille konuşuyorsun. problem yok.

    ama sen bunu yaptıktan sonra emsalleri 1 maç ceza alıyorken teknik direktörün 6 maç ceza alıyorsa, gitmene vesile olan galatasaray-fenerbahçe maçının var ve orta hakemi yaşar kemal uğurlu ile halil umut meler aynı hafta maç alıyorsa. senin futbolcu ve hocaların üst limitten ceza alırken pfdk denilen kurum yumruk attığı görüntü ile sabit irfan can kahveciye 2 maç ceza verip beşiktaş derbisine yetiştiriyorsa kusura bakma senin galatasaray başkanı olarak hiçbir ağırlığın yoktur.

    galatasaray'a bu şaibeli kararları reva görenler ne senden çekinir ne senin camiandan çekinir. ya gitme federasyon başkanıyla görüşmeye ya da gittiysen bir neticesi olsun.

    ya tehditse tehdit, siyasetse siyaset, maça çıkmamaksa maça çıkmamak galatasaray başkanı olarak ne yapıyorsan yap bu kirli düzene savaş aç. savaş açmadan sahaya çıkınca da bir şey olmuyor. küme mi düşerecekler maçaları yiyorsa düşürsünler, takımın başına gelmeyen skandal kalmadı. yeni yayın ihalesi yapılacak, senin takımının olmadığı bir havuzun yayın ihalesine kaç kuruş teklif gelecek bakayım.

    30 milyon taraftarı olan bir camia ile hangi siyasi güç çatışmak ister çatışsınlar. ama sen bunları dile getirmezsen artık art niyeti geçip şaibe boyutuna ulaşmış bu tutum devam edecek galatasaray'a karşı.

    eğer sorun maddi kaygılarsa galatasaray yönetimi emin olabilir ki böyle bir savaşta galatasaray açıkta kalmaz. sen galatasaraysın gidip azerbaycan liginde oynasan orayı abad edersin. ben maçlarımı youtube kanalım üzerinden yayınlayacağım desen milyonlarca abone gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın