• 73
    sonuna kadar katıldığım önerme. ancak bu ligin en büyük takımı her sene şampiyonluk için yarışmak zorundadır. yapılan yatırım ortada, buna rağmen 2021-22 sezonunda liderden 14 hafta sonunda 14 puan geriye düşmüşsün, öne geçtiğin maçlarda skoru koruyamıyorsun, her takıma kaybeden ezeli rakiplerine derbilerde boyun eğiyorsun.

    antrenör fatih terim olmasa 2 defa hoca kovmuştuk, hocanın suyuna hürmetine insanlar ses çıkarmıyor. tabi ki 5 maçlık avrupa performansı da buna etken. ancak alınacak bir kötü avrupa performansı sonucunda bazılarının gözünde takke düşüp kel görünebilir.

    galatasaray futbol takımı 2 senedir şampiyon olamıyor, 2019-20 sezonunun sonunda ligden koptuk her ne kadar pandemi etkilese de, 2020-21 sezonundaysa ellerimizle getirdiğimiz ligde 4-5 maçın ardından koptuk, beşiktaş iç sorunları yüzünden bizi lige ortak etti de son hafta mini heyecan yaşandı. bu senede 2010-11 tadında bir başlangıç yaptığımız ortada, bunun şampiyon olmakla alakası yok, bütçe olarak, kalite olarak kat kat üzerinden olduğun takımlara karşı üretememen var, sıkıcı oyun var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın