• 178
    geçiş dönemimizde trabzonspor’un şampiyon olması bizi en az acıtan olay olur. gelecek seneden itibaren beşiktaş ve fenerbahçe ile aramızda ki kalite ve ekonomik şartları açacağımızı düşünüyorum.

    bu sezon için bence makul beklentiler sunmalıyız. ligde şu an için ikincilik hedefleyip şampiyonlar ligi ön eleme bileti almalıyız. oradan da yine en kötü gelecek sezon avrupa ligine gideriz zaten. baktık seri galibiyetler yakaladık o zaman şampiyonluk için tekrar konuşabiliriz. sonuçta rakibimiz abdullah avcı ne yapacağı belli olmaz.

    onun dışında kesinlikle türkiye kupasını kazanmalıyız. üst üste 3 sene kupasız geçirmek bize yakışmaz. ayrıca uefa avrupa liginde de çeyrek final görmeyi kendimize hedef koymalıyız.

    genel olarak bakacaksak bu saatten sonra beklentim ;

    - oyunumuzu ezber haline getirip daha iyi oynamak
    - genç oyuncularımızı daha fazla geliştirmek
    - süper lig’i 2. sırada bitirmek
    - türkiye kupasını kazanmak
    - uefa avrupa liginde çeyrek final görmek

    edit : şu şampiyonluk dışında ki her şey başarısızlıktır, burası galatasaray geyiklerini geçelim artık. belirli bir plan çerçevesinde uzun yıllar içinde ilerlemek çok daha mantıklıdır. 2017-2019 arası gibi 2 kere şampiyon olup avrupa da rezil olalım, ikidebir kadromuz değişsin, sürekli kaos içinde ite kalka ilerleyip şampiyon olalım diyordanız o zaman size hak veririm. ama o zaman da sonra böyle çileler çekmeye devam ederiz. şu kafadan çıkalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın