resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1856
    niye kendisi gelecek ve bütün dertler bitecek gibi bir düşünce var anlayamadığım futbolcu.

    galatasaray futbol takımının 8 numarada ciddi bir sorunu yok, cicaldau gayet de orayı doldurabilen bir adam. hatta cica 8 numaraya 10 numaradan çok daha yakın bir profil, 10 oynasa baya eleştirileceğine eminim.

    eğer ortasahada bir sorun varsa bu kesici, agresif ve lider özellikli bir 6 numaradır ama terim'in oyun sisteminde oraya bir pasör yerleştirmek var alır mıyız emin değilim. onun dışında çok ciddi bir bek sorunumuz var, iki bekimiz de aşırı yetersiz. boey'in sağlıklı dönemediği koşullarda hem sola hem sağa takviye yapmamız lazım. son olarak ciddi bir golcü sorunumuz var, aslında 2 tane iyi santraforumuz olmasına rağmen gol sayıları berbat. bunu içerde de çözebiliriz ama bir diğer ihtimal santraforlarımızdan birini elden çıkarıp yerine hazır birini almak.

    uzun lafın kısası, gedson bu sorunların hangisine çözüm bulacak? bek değil, santrafor değil, 6 numara değil. muhtemelen terkedip giden eski sevgilinin ardından bakar gibi bakakaldığımız için garip bir sendroma girmiş taraftar, gelecek ve her şey düzelecek diye düşünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın