resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 553
    28 kasım 2021 yeni malatyaspor galatasaray maçının ilk yarısında oyunun en çok durmasına neden olan futbolcuydu. bazı anlarda kendisine faul yapıldı ya düdük çalındı ya da hakem sallamadı; bazı pozisyonlarda ise kendisi çok gereksiz fauller yaptı. iyi ya da kötü oyundan ziyade seyir zevkini en çok düşüren oyuncuydu.

    barış eğer kanat/forvet devam etmek istiyorsa futbol yaşamına öncelikle hız problemini çözmeli. kendisi hızlı gibi gözüken ama çok yavaş bir futbolcu. yaşı çok genç ancak şu anki form durumuyla bırak galatasaray'ı sıradan bir anadolu takımında bile on bir başlayamaz. yani herhangi bir anadolu takımına bile kiralasak doğru düzgün forma şansı bulamaz. sekidika bile kendisinden daha çok göze çarpıyordu.

    şu an hayatında yakalayabileceği belki de en büyük fırsatı yakaladı. kerem'in nereden nereye geldiğini canlı, kanlı olarak bizzat gördü hatta hoca kerem'in ilk zamanlarına göre kendisine daha çok şans verdi, veriyor. bütün bunlar minvalinde yapması gereken ne: çalışmak, çalışmak, herkesten daha çok çalışmak. çünkü adamda tam futbolcu fiziği var, dışarıdan baktığınızda bu işten biraz anlıyorsanız direk farkedebilirsiniz. yani bu yol ayrımında karar kendisinde aksi takdirde sezon sonu bir anadolu kulübüne gönderilir oradan da yıllar içinde hafızalardan silinip unutulur gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın