• 14
    ---alıntı---
    galatasaray profesyonel futbol a takımı, çalışmalarını metin oktay tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    jupp derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, frank rijkaard, johan neeskens, nezih ali boloğlu, albert roca ve carlos cuadrat yönetiminde, saat 18.00’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

    antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık çalışmalarının ardından teknik çalışmalar yapıldı.

    milli takım kamplarından dönen sabri sarıoğlu, emre güngör, servet çetin, caner erkin, arda turan, serkan kurtuluş ve abdel kader keita sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar.

    tedavisi tamamlanan uğur uçar ve brezilya milli takımı kampından dönen elano blumer bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldılar.

    soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular akşam yemeği için merkez binaya geçtiler.

    milan baros antrenmanın ısınma bölümünde takımla birlikte çalıştırıldıktan sonra kondisyoner fatih yıldız tarafından takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

    hakan balta, harry kewell ve gökhan zan da tedavilerinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyorlar.

    giovani dos santos’un takıma cumartesi günü katılması bekleniyor.

    leo franco özel işleri nedeniyle teknik ekipten izin alarak bu antrenmana katılmadı.

    galatasaray profesyonel futbol a takımı, çalışmalarını 5 mart cuma günü saat 18.00’de basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.
    ---alıntı---

    kaynak: galatasaray.org
App Store'dan indirin Google Play'den alın