• 7
    3 yıldır galatasaray spor kulübüne ve gözbebeğimiz olan futbol şubesine uğramayan konu. işin acı tarafı ise bizi sportif başarı gediklisi yapan adamla birlikte sportif başarılara ulaşamıyoruz. 10 yaş genç fatih terim, kasım 2021'deki fatih terim'e bu tabloyu yakıştırır mıydı mesela.

    hiç bir açıklama, özeleştiri ve gelecek adına vaad görmeden körü körüne takip etmek istemiyorum ben kimseyi, bu kişi canım ciğerim fatih hoca olsa da.

    rahmetli babamla beraber en sevdiğim erkek kendisi, hoca bana inanılmaz şeyler yaşattı. ancak sportif başarıya bu kadar uzakken benim için bireylerden çok aslolan galatasaray mottosuna sarılmak ki hoca da her seferinde bunu belirtir.

    iyi yere gitmiyoruz, kayboluyoruz. galatasaray her sene elbette ki şampiyon olup sportif başarılara ulaşamayabilir. ancak yarıştığı yerel ortamda güç olarak en güçlü 3 camiadan birisidir ve doğal favoridir yarıştığı her ortamda. yarışmacı kalmak zorundadır, yarışmacı kalmadığında da bu konuyla ilgili sorumlu kimse bedelini bir şekilde ödemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın