• 14977
    bence bu sözlüğün durumu gereksiz abartılıyor. 3 5 fanatik, dogmatik fatih terim savuncusu ve düşmanı varsa vardır. kalan herkes o gün gördüğünü yazıyor. iyiyse iyiyi yazıp hakkını veriyor kötüyse kötüyü eleştiriyor. aynı şeyleri defalarca görmekten eleştiri biraz sert olabilir de, herkes fatih hocanın hakkını veriyor avrupa maçlarından sonra. ama özellikle hoca sevdalısı yazarlar eleştiriye tahammül edemiyor sanırsam. ortada kötü oyun oldu eleştirdik, iyi oyun oldu övdük. ama ne zaman eleştiri oluyor o zaman sözlük 'yazmak için yazanlar' veyahut 'fatih terim düşmanları' tarafından ele geçirilmiş oluyor. adım gibi eminim bu sözlüğün yüzde90'ı ne görüyorsa onu konuşuyor. ama nedense "ortam kötü", "eskiden böyle değildiciler" çok fazla. ben fatih terim'i eleştirdim diye 1 ay ceza aldım, peşine avrupa maçıydı övdüm. peşine yine eleştirebilirim. bırakın da insanlar gördüklerini, düşündüklerini yazsınlar.

    bir de şeye bayılıyorum... maç kazandığımızda "fatih terim düşmanları nerede?" gibi saçmalıkları başlıklara yazanlara. abi bu nasıl bir fanatikliktir adamı eleştiren herkes düşmanı mı oldu? fatih hoca kusura bakmasın sözlükte gündem ondan ilerliyor diye onun üzerinden örnek verdik.

    ancak artık şu sözlük toksik de, sadece eleştiri var da, nefret kusuluyor da işlerini bırakalım. bu sözlüğün çoğu gördüğünü yazıyor. yine dediğim gibi bir şeyler tekrar tekrar olunca eleştirinin dozu artıyor maalesef. bu da doğal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın