• 14990
    son iki yıldır şampiyon olamayan, muhtemelen bu yıl şampiyonluğu geçtim şu performansla ilk dörde girmesi bile zor görünen, üç senede 50 milyon eur para harcamış takımın ve takımın sorumlularının sözlükte eleştirilmesi kadar doğal bir şey olamaz. tam tersi komik olurdu.

    futbolun bu kadar endüstriyel bir hale geldiği, borç batağında devam edilen bir ortamda harcanan her 1 euro'nun dahi karşılığının alınmasına aşırı derecede ihtiyacımızın olduğu gerçekleri ortadayken üç yıl şampiyon olamamaya kimsenin tahammülü olamaz. olmamalı da. o, 14 yıl şampiyon olamama durumu o zaman kabul görürdü belki ancak dünyanın hiçbir yerinde bu büyüklükte bir camiada bu kabul görmez.

    sanarsin takım 10 maç üst üste kazanma serisi sonrası eleştiri alıyor takım. hani her şey mükemmel, ligde 13 puan öndeyiz de bugün malatya'da puan kaybettik ve millet ortalığı ateş yerine çevirdi. bu tavrı eleştirmeyi anlarım da yani şu üç yıldır yaşadığımız tuhaflıklar için her yıl türlü türlü bahaneler bulur bir de burada aslında olması gerekeni yapan insanların eleştirilmesi fena komik oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın